Struny času. 1. - L'Engle, Madeleine (SLOVART, spol. s r. o., 2018)
Madeleine L'Engle stvorila sériou Struny času klasiku detskej sci-fi literatúry, ktorá ovplyvnila tvorbu spisovateľov posledných päťdesiatich rokov.