Dievča z Neapola - Rileyová, Lucinda írska autorka 16. februára 1965 - 11. júna 2021 prvé romány písala pod rodným menom Lucinda Edmondsová (Tatran, 2024)
Nič nespieva sladšie ako láska a nič tak nepáli ako zrada.