Arlo, kocúrik z hasičskej stanice - Webbová, Holly anglická autorka pre deti 1976 (Verbarium, s.r.o, 2024)
Mama deväťročnej Loly sa stane veliteľkou hasičskej stanice, no pre celú rodinu to znamená sťahovanie do iného mesta. Má to však aj príjemné stránky. Čaká ich nový dom so záhradou, a tak rodičia Lole sľúbia, že si čoskoro adoptujú mačiatko.