Tichá hudba jemne padajúceho snehu - Morris, Jackie anglická autorka a ilustrátorka 1961 (Verbarium, s.r.o, 2019)
Kniha je zbierkou dvanástich príbehov navzájom prepojených motívom hudby a zdôrazňujúcich priateľstvo a slobodu. Tajomná a záhadná atmosféra Vás prenesie do magického sveta hudby, snehu a zázračna, v ktorom priam počujete znieť tóny nástrojov. Netreba veľa slov, príbehy sa začnú tvoriť samé, vo Vašej mysli a fantázii. Pôsobivé ilustrácie očaria na prvý pohľad, sprievod jemných slov rozozneje predstavivosť a čitateľ si začne tkať svoje vlastné príbehy v tichej hudbe padajúceho snehu. A keď si budete túto okúzľujúcu knihu čítať spolu s deťmi, ožije vo Vás znovu aj to dieťa, ktorým ste voľakedy boli.