Anjel smrti - Bryndza, Robert anglický autor krimi, žijúci na Slovensku 15. januára 1979 (Grada Slovakia s.r.o. - Cosmopolis, 2024)
Keď detektív šéfinšpektor Erika Fosterová nájde vysokopostaveného politika Nevilla Lomasa nahého, zviazaného a mŕtveho vo vlastnej posteli, vedenie Metropolitnej polície rýchlo rozhodne, že jeho smrť nie je potrebné vyšetrovať. Prípad je odložený, no len do chvíle, keď je nájdená mŕtva aj nádejná futbalová hviezda. Navyše, Erika a jej tím s týmito vraždami spoja aj smrť známeho režiséra. Polícia už nemôže ignorovať to, čo je očividné: v Londýne úraduje sériový vrah, ktorý si chce vybaviť účty.