Pod šepkajúcimi dverami - Klune, TJ americký autor 20. mája 1982 Klune, Travis John (Grada Slovakia s.r.o. - Metafora, 2023)
Nikdy ho nemáme dosť, všakže? Času. Domnievame sa, že ho máme celú kopu, no keď na tom skutočne záleží, nikdy ho nemáme dostatok. Postupne na to prichádza aj Wallace v príbehu, ktorý je veselou, desivou, ale pritom láskavou spoveďou o živote strávenom v kancelárii a o smrti strávenej budovaním domova, priateľstva a lásky.