Tajná túžba : 3. - Jefferiesová, Cindy anglická autorka pre deti 1951 (Matys, 2006)
Do školy Rockley Park prichádza televízny štáb a dvojičky - modelky Pop a Lolly sú hviezdnou atrakciou. Talentovaná dvojica je zvyknutá robiť všetko spolu a ich výkon je dvojnásobne dokonalý. Takže Pop nejde do hlavy, prečo sa Lolly zdá taká otrávená. Podarí sa Pop odhaliť Lollino tajomstvo predtým, než ich žiarivú kariéru?