Prvá láska. 6. - Peronto, Jim (CooBoo - Albatros Media a.s, 2012)
Nová knižka z úspešnej edície Horseland! Pri prvom zaľúbení to nie je vždy jednoduché – hlavne, ak neviete, ako sa chlapcovi zapáčiť. Nevie to ani Alma, a preto požiada o radu Chloe a Zoey. Obe sestry sa hneď pustia do jej skrášľovania a snažia sa zbaviť ju chlapčenského výzoru i správania. Pomôže to Alme nazbierať odvahu a stretnúť sa s chlapcom, ktorý sa jej páči?