Je to len kôň. 7. - Smileyová, Rhonda; Auerbachová, Annie (CooBoo - Albatros Media a.s, 2013)
Zoey a Pepper sa pripravujú na dôležitú súťaž a tak tvrdo trénujú. Pepper sa ale v jazdeckej aréne zraní. Zoey je sklamaná a zároveň si robí v duchu o Pepper starosti: bude jej kôň v poriadku? Nedokáže však svoje city dať najavo a radšej začne uvažovať nad kúpou nového koňa. Pepper sa cíti veľmi opustená. Prizná Zoey, že sa o Pepper bojí? Dokáže svoju kobylku podporiť?