Je to len kôň 7. - Smileyová, Rhonda; Auerbachová, Annie; Janecová, Emília 1985- (Praha CooBoo - Albatros Media a.s, 2013)
Zoey a Pepper sa pripravujú na dôležitú súťaž a tak tvrdo trénujú. Pepper sa ale v jazdeckej aréne zraní. Zoey je sklamaná a zároveň si robí v duchu o Pepper starosti: bude jej kôň v poriadku? Nedokáže však svoje city dať najavo a radšej začne uvažovať nad kúpou nového koňa. Pepper sa cíti veľmi opustená. Prizná Zoey, že sa o Pepper bojí? Dokáže svoju kobylku podporiť?
Keywords: Horseland; anglická literatúra; literatúra pre deti; príbehy o deťoch; príbehy o zvieratkách; kone; prvé čítanie; veľké písmená; pre čitateľov od 7 rokov