Klebety na ranči. 8. - Moranová, Martha; Auerbachová, Annie (CooBoo - Albatros Media a.s, 2013)
Ranč Horseland je úžasné miesto, kde jazdcov spája láska ku koňom a všetci sú dobrí priatelia. Nedorozumenia a klebety sa však môžu objaviť všade. O tom sa presvedčí Molly, s ktorou sa dievčatá prestanú rozprávať. Pred dôležitou súťažou sa jazdci nedokážu sústrediť, ale ich kone sa im rozhodnú pomôcť. Podarí sa dievčatám znova sa skamarátiť?