Ach, tá slušnosť! Neskutočne otravné. 1/2 - Benton, Jim americký ilustrátor a autor 31. októbra 1960 (Fragment, s.r.o, 2015)
Nenápadne nazri do denníka Jamie Kellyovej, ktorá tvrdí, že všetko, čo píše, je pravda... alebo prinajmenšom pravda z jej uhla pohľadu. Každá kniha zachytáva mesiac prežitých zážitkov. Prečo sa nemôžeme všetci neznášať?