Rýchle kolesá - Belan, Július slovenský autor 15.6.1987 (MAMAŠ, 2023)
Niko je dvanásťročný chlapec, ktorý to v triede nemá vôbec jednoduché. To mu však nebráni snívať svoj sen o tom, že raz bude pilotom Formuly 1. Objaví čarovný portál, cez ktorý vstúpi do sveta kráľovnej motošportu. Nasaď si prilbu, chop sa knihy a vyštartuj na najväčšie pretekárske dobrodružstvo tvojho života!