FC Liverpool - Mugford, Simon anglický autor (Športové superhviezdy, 2024)
FC Liverpool patrí medzi svetovú futbalovú špičku s bohatou a úspešnou históriou na anglickej i európskej pôde. Od legendárnych hráčov až po najnapínavejšie zápasy, toto je neuveriteľný príbeh jedného z najlepších futbalových klubov v dejinách… Prečítaj si o skvelých hráčoch, slávnych tréneroch a pamätných góloch, ktoré sú dôkazom, že Liverpool je skrátka top!