FC Liverpool - Mugford, Simon anglický autor; Green, Dan; Truchlík, Ivan (Bratislava Slovart, spol. s r.o., 2024)
FC Liverpool patrí medzi svetovú futbalovú špičku s bohatou a úspešnou históriou na anglickej i európskej pôde. Od legendárnych hráčov až po najnapínavejšie zápasy, toto je neuveriteľný príbeh jedného z najlepších futbalových klubov v dejinách… Prečítaj si o skvelých hráčoch, slávnych tréneroch a pamätných góloch, ktoré sú dôkazom, že Liverpool je skrátka top!
Keywords: FC Liverpool -- anglický futbalový klub založený 3. júna 1892; športové superhviezdy; anglická literatúra; literatúra pre deti; šport; futbal; futbalové kluby; komiksový príbeh; pre čitateľov od 7 rokov; populárno-náučné publikácie