Len nie desaťročná! : 4. - Massová, Wendy americká autorka 22. apríla 1967 (Slovart, spol. s r.o, 2017)
Kniha Len nie desaťročná! je voľné pokračovanie kníh Zakliate jedenáste narodeniny, Konečne dvanásťročná a Za trest trinásťročná.