Hyacinta, indigová víla : 6. - Meadows, Daisy pseudonym štyroch anglických autoriek Dhamiová, Narinder anglická autorka, 15. novembra 1958 Bentleyová, Sue anglická autorka, 1951 Mongredienová, Sue anglická autorka, 1970 Chapmannová, Lindy (Slovart, spol. s r.o, 2021)
Hyacinta, indigová víla, sa chystá vyparatiť zvyčajné huncútstvo. Rebeka a Tina musia letieť do voňavej Krajiny sladkostí a previesť ju späť do kotla.