Hyacinta, indigová víla 6. - Meadows, Daisy pseudonym štyroch anglických autoriek Dhamiová, Narinder anglická autorka, 15. novembra 1958 Bentleyová, Sue anglická autorka, 1951 Mongredienová, Sue anglická autorka, 1970 Chapmannová, Lindy; Ripper, Georgie 1977-; Bukovenová, Katarína (Bratislava Slovart, spol. s r.o., 2021)
Hyacinta, indigová víla, sa chystá vyparatiť zvyčajné huncútstvo. Rebeka a Tina musia letieť do voňavej Krajiny sladkostí a previesť ju späť do kotla.
Keywords: Čarovná dúha; anglická literatúra; literatúra pre deti; rozprávky - autorské; víly; prvé čítanie; veľké písmená; pre čitateľov od 6 rokov