Stretnutie tieňov : 2. - Schwabová, Victoria Elizabeth americká autorka fantasy 7. júla 1987 (Slovart, spol. s r.o, 2024)
Pokračovanie magického príbehu o štyroch Londýnoch od jednej z najpredávanejších fantasy autoriek súčasnosti!