Bližšie - Fedorová, Katarína slovenská autorka 1982 (Slovart, spol. s r.o, 2024)
Túžba cítiť sa bližšie. K niekomu, k niečomu, k sebe. Rozprávať sa. Vysloviť. Zachrániť sa. Unormálniť. Presadiť sa. Vydržať. Zažiť. Je to kríza? Rozmaznanosť? Vzdor? Alebo je všetko inak? Vtipný a smutný príbeh o hľadaní zmyslu a nájdení blízkosti na nečakaných miestach.