Vianoce v Carntone : 3/3 - Alexanderová, Tamera americká autorka 8. augusta 1961 (i527.net s.r.o, 2023)
Uprostred vojny a blednúceho sna o Konfederácii odhaľujú ranený vojak a chudobná vdova skutočný význam Vianoc – a obetujúcej sa lásky….