Dedičstvo z lásky : 1/4 - Hunterová, Kristi Ann americká autorka (i527.net s.r.o, 2023)
Keď Sarah Goodingová vrátila vzácnu brošňu staršej grófke vdove z Densbury, netušila, že jej to prinesie prácu spoločníčky tejto temperamentnej dámy. Nečakala ani to, že sa zapozerá do najmladšieho vdovinho vnuka, hoci rozdiel v ich spoločenskom postavení znamená, že z jej snenia nikdy nič nevzíde.