Dedičstvo z lásky 1/4 - Hunterová, Kristi Ann americká autorka; Smržová, Radka (Jezersko i527.net s.r.o, 2023)
Keď Sarah Goodingová vrátila vzácnu brošňu staršej grófke vdove z Densbury, netušila, že jej to prinesie prácu spoločníčky tejto temperamentnej dámy. Nečakala ani to, že sa zapozerá do najmladšieho vdovinho vnuka, hoci rozdiel v ich spoločenskom postavení znamená, že z jej snenia nikdy nič nevzíde.
Keďže dvaja starší bratia zastávali úlohy dediča a náhradníka, vyžadovali si väčšiu dávku rodičovskej pozornosti, a tak pán Randall Everard strávil väčšinu svojej mladosti s milovanou starou mamou. Vedel, že sa čoskoro odsťahuje z rodinného sídla a nebude sa s ňou toľko vídať, preto chce vdove obzvlášť spríjemniť tieto Vianoce.
Keď sa Sarah a Randall ocitnú na sviatky po boku vdovy, prerastú ich spoločné sviatočné chvíle do puta, ktoré pretrvá aj po skončení vianočnej idylky?
Keywords: Sídlo Haven Manor; americká literatúra; historické romány; romance; Amerika -- 1840