Kto získa vikomta? : 2/1 - Hunterová, Kristi Ann americká autorka (527.net s.r.o, 2022)
Pre Hudsona, nového vikomta Stildona, znamenala plavba z rodnej Indie do Anglicka poriadne vyčerpávajúce a náročné obdobie. Keď sa vzápätí dozvie, že osud dostihového impéria, ktoré zdedil, závisí od dobrej vôle iného chovateľa koní, začne sa cítiť ešte bezradnejšie.