Vymazené : 1/2 - Minier, Bernard francúzsky autor krimi 26. augusta 1960 (Albatros Media Slovakia s.r.o. Lindeni, 2024)
Neviditeľné ženy, miliardári ani samotná vyšetrovateľka – pred vražedným besnením nie je nik v bezpečí. DVAJA VRAHOVIA. DVA SVETY. DVE HROZBY. V Galícii vrah unáša ženy, obyčajné robotníčky z chudobných vrstiev, ktoré skoro ráno vstávajú do práce. Neviditeľné ženy. Vymazané. V Madride sa iný vrah zameriava na miliardárov a na stenách necháva odkaz: „ZABIME BOHATÝCH.“ Hrozí, že vypukne vlna násilia zo stretu spoločenských tried. Lucia Guerrero, vyšetrovateľka Občianskej gardy, navyše dostáva správy od anonyma a pýta sa sama seba, či sa aj ona stala len hračkou v rukách dvoch vrahov...