Slávik - Hannahová, Kristin americká autorka 25. septembra 1960 (Albatros Media Slovakia, s. r. o. Lindeni, 2022)
Slávik je nádherne napísaný román, ktorý zblízka skúma život, lásku a hrôzy vojny a tiež spôsob, akým ľudia dokážu reagovať na nepredstaviteľné životné situácie.