Hrdinovia proti zlu 3. - Sartorettiová, Claudia talianska autorka; Reseková, Simona (Praha Egmont Albatros Media Slovakia a.s., 2023)
Nové dobrodružstvá Čarovnej Lienky a Čierneho Kocúra v komiksových príbehoch!
Marinette a Adrien majú tajomstvo: vďaka čarovným šperkom, mirákulám, sa dokážu premeniť na Čarovnú Lienku a Čierneho Kocúra, superhrdinov s neobyčajnými schopnosťami. Ani jeden nepozná pravú identitu toho druhého, avšak spoločne tvoria neporaziteľnú dvojicu proti armáde zloduchov pod velením krutého Lišaja.
Keywords: Čarovná Lienka a Čierny Kocúr; talianska literatúra; literatúra pre deti; dobrodružné príbehy; komiksový príbeh; grafický román; pre čitateľov od 7 rokov; komiksy