Mopslík, ktorý chcel byť tekvičkou 5. - Swiftová, Bella anglická autorka 1973-; Prišťáková, Laura; Jonesová, Nina; Doodlers, Artful (Bratislava Fragment Albatros Media Slovakia s.r.o., 2024)
Prečo by sa Peggy po jednorožcovi, sobovi či elfovi chcela stať práve tekvičkou?
Peggy dostala pozvánku na halloweensku párty… ale nechce tam ísť! Chloe sa už nevie dočkať Halloweenu. Lenže jej mopsličia kamoška Peggy sa bojí čarodejníc, príšer, duchov – a najmä tmy! A už vôbec si nechce obliecť kostým tekvice a ísť s Chloe koledovať. Dokáže tento malý strachopud prekonať svoje obavy a strašidelne dobre sa zabaviť?
Keywords: Mopslíkove túžby; anglická literatúra; literatúra pre deti; príbehy o zvieratkách; pes; veľké písmená; pre čitateľov od 7 rokov