Pretekár Tom - Eva Krupová (Egmont ČR. s.r.o, 2015)
Deduško postavil Tomovi šliapacie pretekárske auto a Tom s Peppou rýchlo zistili, že naozajstné preteky sú ďaleko lepšie ako tie na televíznej obrazovke.