Pretekár Tom - Eva Krupová (Praha Egmont ČR. s.r.o., 2015)
Deduško postavil Tomovi šliapacie pretekárske auto a Tom s Peppou rýchlo zistili, že naozajstné preteky sú ďaleko lepšie ako tie na televíznej obrazovke.
Keywords: Moja prvá knižka; Peppa Pig; anglická literatúra; literatúra pre deti; príbehy o zvieratkách; leporelo; pre najmenších čitateľov