O malej Aničke - Sandberg, Inger; Sandbergová, Inger (BUVIK, 2017)
Dva kreslené príbehy švédskych autorov o malom dievčatku - Kde sú Aničkine veci a Vianočný darček pre Aničku navodzujú veľa humorných situácií s vecami, ktoré sa rady hrajú na skrývačku. Ich hľadanie je zábavné a veselé. Autori hravo naučia deti orientovať sa v priestore, ale i pomenovať a spoznať priestorové pojmy. Knižka O malej Aničke je určená najmenším deťom.