Pedagogická psychológia - Vendel, Štefan Doc. PhDr. 1951 (EPOS, 2007)
Táto kniha má pomôcť učiteľom lepšie porozumieť zákonitostiam učenia, vyučovania a niektorým problémom, ktorým čelia učiteľky aj žiaci v škole.