Smradi - Epizóda 7 - Blabey, Aaron austrálsky autor a ilustrátor 1. januára 1974; Balalová, Kristína (Bratislava Albatros Albatros Media Slovakia, s.r.o., 2022)
Pokračovanie super série Smradi!
Dávno-pradávno žili na Zemi dinosaury a nik sa nemohol postaviť na odpor ich hrôzostrašnej moci. Teda až na Vlka. Áno, toho, ktorý stojí pri Hadovi, Žralokovi a tej sardinkovitej príšerke. Čože?! Tu niečo nesedí. Smrdí to ako malér. Bude to jazda. Nalaď sa na jurský park, kamoško. Prišiel čas na Smradov, epizódu 7!
Keywords: Smradi; austrálska literatúra; literatúra pre deti; dobrodružné príbehy; humorné príbehy; komiksový príbeh; grafický román; prvé čítanie; pre čitateľov od 7 rokov; komiksy