Smradi. - Epizóda 8 - Blabey, Aaron austrálsky autor a ilustrátor 1. januára 1974 (Albatros Media Slovakia, s.r.o, 2022)
Neuveriteľné! Smradi prežili aj ďalšie nebezpečenstvá a sú tu zase! Medzinárodná hrdinská liga hľadá práve teba! Čo presne potrebuje do svojho tímu? OBROVSKÉ SVALY? NESPÚTANÚ RÝCHLOSŤ? SILU MYSLE? OHROMUJÚCU SCHOPNOSŤ MENIŤ PODOBU? Možno. Potrebuje však Vlka s holým zadkom? Piraňu v bezvedomí? Hada so slabosťou na mafiny? Alebo? Hriankovač s plutvou a obrovskými tesákmi? JASNÉ! ČO JE TO VÔBEC ZA OTÁZKU? VŠETCI MANTÁCI OPÄŤ POKOPE. PRIŠIEL ČAS NA EPIZÓDU 8!