Smradi - Epizóda 8 - Blabey, Aaron austrálsky autor a ilustrátor 1. januára 1974; Balalová, Kristína (Bratislava Albatros Media Slovakia, s.r.o., 2022)
Neuveriteľné! Smradi prežili aj ďalšie nebezpečenstvá a sú tu zase!
Medzinárodná hrdinská liga hľadá práve teba! Čo presne potrebuje do svojho tímu? OBROVSKÉ SVALY? NESPÚTANÚ RÝCHLOSŤ? SILU MYSLE? OHROMUJÚCU SCHOPNOSŤ MENIŤ PODOBU? Možno. Potrebuje však Vlka s holým zadkom? Piraňu v bezvedomí? Hada so slabosťou na mafiny? Alebo? Hriankovač s plutvou a obrovskými tesákmi? JASNÉ! ČO JE TO VÔBEC ZA OTÁZKU?
VŠETCI MANTÁCI OPÄŤ POKOPE. PRIŠIEL ČAS NA EPIZÓDU 8!
Keywords: Smradi; austrálska literatúra; literatúra pre deti; dobrodružné príbehy; humorné príbehy; komiksový príbeh; prvé čítanie; pre čitateľov od 7 rokov; komiksy