Zarka Zvončeková a rozprávkové Vianoce : 1/4 - Meadows, Daisy pseudonym štyroch anglických autoriek Dhamiová, Narinder anglická autorka, 15. novembra 1958 Bentleyová, Sue anglická autorka, 1951 Mongredienová, Sue anglická autorka, 1970 Chapmannová, Lindy; Dhamiová, Narinder anglická autorka 15. novembra 1958; Bentleyová, Sue anglická autorka 1951; Mongredienová, Sue anglická autorka 1970- (Verbarium, s.r.o, 2024)
V kúzelnom Lese priateľstva sa blížia Vianoce. Lucka s Miou sa nemôžu dočkať, ako ich oslávia so svojimi zvieracími kamarátmi, ktorí vedia rozprávať. Tešia sa aj na veľkú lesnú udalosť - soviu svadbu slečny Snežnej a pána Mudrlanta. No zrazu sa objaví zlomyseľná čarodejnica Grizelda. Vianoce, svadba i celý les sú v ohrození!