Stelka Strakatá a tajomný poklad : 1/5 - Meadows, Daisy pseudonym štyroch anglických autoriek Dhamiová, Narinder anglická autorka, 15. novembra 1958 Bentleyová, Sue anglická autorka, 1951 Mongredienová, Sue anglická autorka, 1970 Chapmannová, Lindy; Chapmannová, Lindy; Dhamiová, Narinder anglická autorka 15. novembra 1958; Bentleyová, Sue anglická autorka 1951; Mongredienová, Sue anglická autorka 1970- (Verbarium, s.r.o, 2025)
Kúzelná mačka Zlatka pozve Lucku, Miu a mačiatko Stelku Strakatú na prespávačku do svojho útulného domčeka. Dievčatá sa nemôžu dočkať, až sa opäť ocitnú v Lese priateľstva. Stelka sa však pod rúškom noci vydá za vzrušujúcim dobrodružstvom do tajomných jaskýň s pokladom – a nie s hocikým, ale priamo s Grizeldinými pomocníkmi, chlpatými Bahniválmi!