Strážkyňa šťastných koncov - Davisová, Barbara americká autorka 28. júna 1961 (Aurora, s.r.o, 2022)
Pôvabný román o osude, o druhých šanciach, o nájdení dávno stratenej nádeje z pera autorky, ktorá sa preslávila románom Posledná žena z rodu Moonovcov. V tomto čarovnom príbehu Barbara Davisová umne prepletá príbehy dvoch žien, ktoré zdanlivo zviedla dokopy náhoda. Po objave vintage svadobných šiat a hŕbe listov sa ich cesty pretnú a ony ani len netušia, ako pevne sú prepletené. Pochádzajú z dvoch rozdielnych generácií a dvoch odlišných kontinentov, no príbeh jednej odráža príbeh druhej – obe zažili obrovskú lásku a obrovskú stratu a obe sa už vzdali nádeje, že sa im tú škodu podarí napraviť. Lenže ich stretnutie im od základov zmení životy. Zvedie ich dokopy, no obe si chránia svoje zlomené srdcia a pomaly si odhalia svoje rany.