Škola pre šteniatka - Dale, Jenny anglická autorka; Chovanová, Tamara 1953- (Bratislava Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, 2009)
Ďalší diel série o rodinke Parkerovcov a ich psom hoteli aj útulku. V tomto príbehu sa Neil musí postarať o nezvyčajne vrtošivú matku malých dalmatínov, ktorú mu zverí jeho obľúbený učiteľ pán Hamley. Stretli ste sa s ňou v prvom príbehu tejto série - Najneposlušnejší pes na svete. Navyše Neil aj Emily začali mať problémy v škole a pani Parkerovú pohrýzol pes.
Keywords: Psia hliadka; anglická literatúra; literatúra pre deti; príbehy o zvieratkách; pes; veľké písmená; pre čitateľov od 6 rokov