James Bond: Diabol sa postará - Faulks, Sebastian anglický autor 20. apríla 1953; Gális, Vladislav (Bratislava Slovart s.r.o., 2008)
Bond je späť. .. Kniha populárnej série o kultovom špiónovi Jamesovi Bondovi s názvom Diabol sa postará vychádza pri príležitosti oslavy stého výročia od narodenia pôvodného spisovateľa bondoviek Iana Fleminga. Sebastian Faulks, autor najnovšieho príbehu, nadviazal na Flemingov odkaz z posledných románov Dych života a Chobotnička . Diabol sa postará je zasadený do obdobia studenej vojny. Zobrazuje pôvab, napätie, vzrušenie, ktoré sa očakáva od dobrodružstiev prepojených s Bondom. .. Jamesom Bondom.
Keywords: James Bond; anglická literatúra; triler; kriminálne romány