Receptíky pre malých kuchárov - Šmikmátorová, Pavla česká autorka 1980 - (Computer Press, a.s, 2009)
Táto kuchárska kniha plná farebných fotografi í, vtipných ilustrácií a napínavých komiksov je určená všetkým deťom, ktoré sa zaujímajú o kuchárske umenie, ale ešte kým sa pustia do prípravy tradičných pokrmov, rady by si najskôr vyskúšali prípravu menej náročných jedál, ale o to originálnejších, hravých a hlavne chutných.