Receptíky pre malých kuchárov - Šmikmátorová, Pavla česká autorka 1980 -; Drobný, Libor 1984-; Siničák, Tomáš (Brno Computer Press, a.s., 2009)
Táto kuchárska kniha plná farebných fotografi í, vtipných ilustrácií a napínavých komiksov je určená všetkým deťom, ktoré sa zaujímajú o kuchárske umenie, ale ešte kým sa pustia do prípravy tradičných pokrmov, rady by si najskôr vyskúšali prípravu menej náročných jedál, ale o to originálnejších, hravých a hlavne chutných.
Preložené z češtiny?
Keywords: česká literatúra; literatúra pre deti; príprava jedál; recepty -- na varenie; pre čitateľov od 6 rokov; populárno-náučné publikácie