Nie som básnik - Altof, Peter Expl0ited slovenský autor, influencer, youtuber a vloger, pseudonym Petra Beláňa 6. október 1996 (YOLI, 2016)
Tuším, že by som sem mal napísať niečo múdre, niečo, čo vám zmení život, alebo vám ho aspoň pomôže inak vnímať, ale to ste na zlej adrese. Nie som Budha, dalajláma ani Majk Spirit. A vôbec, čo by ste chceli od devätnásťročného youtubera... Peter Expl0ited Altof