Jedlo ako jed, jedlo ako liek - kolektív prekladateľov (Reader's Digest Výber, 1998)
Je surová mrkva zdravšia ako varená? Väčšina ľudí si myslí, že áno. V tejto knihe môžete zistiť, prečo to nie je pravda. Okrem iného sa dozviete, čím si po jedle ochránite svoje zuby proti zubnému kazu -- stačí obed či večeru zajesť syrom. Sú tu porovnávané staré babské povery s vedeckými výskumami. Kniha vám poradí, ako môžete vhodnou stravou predchádzať bežným ochoreniam a bolestiam. Obsahuje jasné údaje o vitamínoch a mineráloch i o skladovaní potravín.