Najhoršie príšery na svete - Walliams, David anglický autor 20. augusta 1971 (Slovart spol. s r.o, 2024)
Ak sa vám zdá, že po najhorších deťoch, učiteľoch a zvieratkách na svete vás už nič neprekvapí, ste na príšernom omyle. Z najnovšej knihy obľúbeného svetoznámeho britského komika a autora detských kníh Davida Walliamsa totiž číhajú najhoršie príšery na svete! Bojíte sa duchov, zombíkov, upírov a múmií? Tak to ju radšej ani neotvárajte! No ak milujete smiech, napätie a príjemné mrazenie, ste na správnej adrese. Zoznámite sa s bezhlavým duchom, čo zbožňuje kolotoče, zažijete útok zombíkov a konečne odhalíte pravdu o Lochnesskej príšere. Ale pozor, po prečítaní tejto knihy hrozí, že budete chcieť spávať už len pri rozsvietenej lampe!