Kráľovstvo skazených : 7. - Landy, Derek írsky autor 23. októbra 1974 (Slovart spol. s r.o, 2024)
Mágia je choroba. Obyčajní ľudia po celej krajine zrazu získavajú divoké a nestabilné schopnosti. Infikovaní vzácnym druhom mágie nevedomky ohrozujú seba aj ľudí okolo nich. Všetci čakajú na leto svetla, ktoré má priniesť doposiaľ neznámy muž menom Argeddion. Kolohnát Lahoda a Valkýra Kainová sú teraz potrební viac ako kedykoľvek predtým. Dokážu zachovať rovnováhu medzi čarodejníkmi a smrteľníkmi a zabrániť zničeniu sveta? Voľnosť a už žiadne skrývanie sa by pre čarodejníkov znamenali krok vpred, no Valkýra vie, že takáto budúcnosť by nebola bezpečná. Videla to na vlastné oči.