Hilda a Pán Vetvička sa skrývajú pred búrkou - Pearson, Luke britský ilustrátor, karikaturista, autor komiksov 1987- (Slovart spol. s r.o, 2024)
Hilde a Pánovi Vetvičkovi dážď pri ich dobrodružstvách väčšinou neprekáža, no tentoraz ich v lese zastihne VEĽKÁ búrka. Pán Vetvička si uvedomí, že jeho modrovlasej priateľke hrozí veľké nebezpečenstvo. Nikdy nebol príliš odvážny, ale teraz bude musieť zakročiť a zachrániť Hildu pred veľkým šupinatým problémom! Ponorte sa do čarovného komiksu a užite si upršaný príbeh s touto milou dvojicou.