Mindy sa búri proti zmenám. 2. - Assarasakorn, Michele; Fairbairn, Nathan kanadský autor komiksov (Slovart, spol. s r.o, 2024)
Najlepšie kamošky Mindy, Gabby a Priya a ich klub LABKY sú späť! Podnikanie s venčením psov prekvitá a dievčatá sú si bližšie ako Najlepšie kamošky Mindy, Gabby a Priya a ich klub LABKY sú späť! Podnikanie s venčením psov prekvitá a dievčatá sú si bližšie ako kedykoľvek predtým. Je to ako splnený sen! No u Mindy doma to skôr začína pripomínať nočnú moru. Jej mama si našla priateľa a ona má pocit, že je navyše. Vždy to boli len ony dve a nechce, aby sa to zmenilo. (A čo, že mamin frajer má roztomilého kocúra a všetky Mindine kamošky si myslia, že je v pohode?) Situácia sa ešte zhorší, keď do triedy príde nová študentka Hazel a zdá sa, že by sa rada pripojila k LABKÁM. Deliť sa o mamu je už samo osebe dosť zlé, ale deliť sa aj o najlepšie kamošky a svoj klub?! No keď jej tvrdohlavosť začne ubližovať všetkým naokolo, prekoná obavy a pripustí si, že zmena nemusí byť vždy katastrofa?