Priya sa nikdy nevzdáva 3. - Assarasakorn, Michele; Fairbairn, Nathan kanadský autor komiksov; Piarová, Eva (Bratislava Slovart, spol. s r.o., 2024)
Dievčatá z LABIEK sa už nevedia dočkať Vianoc! Konečne si doprajú zaslúžený oddych od školy aj venčiacich povinností. Gabby sa splnil sen, konečne dostala od rodičov mobil, Mindy a Hazel si užívajú pokojné sviatky, no Priyi sa zrazu celý život obráti naruby. Musia sa s rodinou presťahovať, a síce našli krásny nový dom v peknom susedstve, no stojí na opačnom konci mesta. Priya si predsavzala, že nedovolí, aby napriek diaľke čokoľvek stratila, a tak sa snaží skĺbiť LABKY, tréningy aj školu. S LABKAMI to tiež nevyzerá ružovo, pretože sa zdá, že Gabby sa stala závislou od sociálnych sietí a na nič iné nemyslí. Keď mesto postihne snehová kalamita a dievčatá čelia kríze so psíkmi, všetko sa na Priyu napokon zrúti. Dokážu sa kamarátky opäť zomknúť, aby jej pomohli prekonať veľké životné zmeny aj strach z toho, že by ich mohla stratiť?
Keywords: Labky; kanadská literatúra; literatúra pre deti; príbehy o zvieratkách; príbehy o deťoch; pes; komiksový príbeh; pre čitateľov od 8 rokov; komiksy