Bellingham je macher! - Mugford, Simon anglický autor (Športové supehviezdy, 2025)
Prečítaj si, ako sa Jude Bellingham, 21-ročný talent anglického futbalu, vypracoval z druholigového klubu Birmingham City na top záložníka Realu Madrid. Zaboduj u svojich kamošov infoškami o Bellinghamových úspechoch a zisti, prečo platí, že BELLINGHAM JE MACHER!